A LA FINAL DESPRÉS DE GUANYAR AL CN TERRASSA PER UN GOL!!

A la final!!. S’ha guanyat al CN Terrassa  en un partit molt emocionant. Ha estat un partit típic de derbi. Amb emoció fins al final.

Deixant de banda al primer parcial on els egarencs han aconseguit empatar a 1, a 2 i a 3 gols a partir d’aquí els nostres jugadors han aconseguit mantenir-se sempre al davant del marcador, Un gol al final del primer quart (3-4) i al segon han aconseguit posar-se 3 gols per sobre (3-6) a 1’14” pel descans però han tornat a dos al descans (4-6).

Al tercer parcial les diferències han variat entre els 2 i 3 gols. Així s’ha arribat al final del tercer quart amb 6 gols a 8. El darrer quart els egarencs han aconseguit posar-se a 1 gol d’entrada, però s’ha reaccionat i s’han recuperat als 2 de diferència. A 2’40 pel final el Terrassa es posava a 1 sol gol i tot i tenir una oportunitat per banda el marcador ja no s’ha mogut. Resultat final 8 gols a 9.

Parcials: 3-4, 1-2, 2-2, 2-1
Golejadors: amb 3 gols Bernat Sanahuja, amb 2 Lalo López-Escribano i amb 1 Sergi Cabanas, Marcel Teclas, Lluc Bertran i Dusan Banicevic.

A la primera semifinal el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta ha sortit fort en defensa i ha mantingut el CN Barcelona a ratlla i no li ha permès entrar al partit. A poc a poc ha anat diferència i el tercer parcial ha estat definitiu quan els mariners s’han posat 6 per sobre que han estat definitius. Al final el resultat ha estat de 7 gols a 13.

Parcials: 2-3, 2-4, 0-3, 3-3
Màxims golejadors per equips: amb 7 gols Álvaro Granados (CN Atlètic-Barceloneta) i amb 2 gols Lukas Dúrik i Roger Tahull.

Demà a les 14.00 hores gran final contra el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta en la que serà la nostra vuitena final.

Molta sort nois!!