A LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA

Ahir es va disputar a la nostra piscina la Finetwork Aquàtics el partit de semifinal de la Copa Catalunya Masculina.

El rival era el CN Barcelona un equip molt canviat com el nostre i era un bon moment per veure l’adaptació de les novetats al sistema de cada equip.

En el nostre cas el bloc va evolucionant i, tret del segon parcial que va acabar empatat, el partit va estar clarament dominat pel nostre equip.

El partit va començar amb un gol visitant però que va ser respost de manera contundent amb gols de Blai Ballarach, Oscar Asensio,  Gus Van Ijperen i Kanstantsin Averka. Al final un sol segon per acabar el parcial l’equip visitant deixava el marcador en 4 gols a 2.

El segon parcial va acabar en empat, però cal destacar el gran treball defensiu del nostre equip, ja que va haver de jugar amb un home de menys 4 minuts per una explusió per brutalitat (del 7.41 al 3.41). La diferència al marcador va oscil·lar entre 1 i 2 gols a favor i es va arribar al descans amb 8 a 6 al marcador. Van marcar Blai Ballarach, Gus Van Ijperen i 2 d’Alberto Barroso.

A la represa els nostres jugadors van apretar i a 3’43 ja dominaven per 5 gols (11-6) i, al final un gol per banda, mantenia els 5 gols de diferència abans de començar el darrer parcial i encarrilava la classificació. Alberto Barroso, Jan Pérez, Blai Ballarach i Oscar Asensio han estat els golejadors.

I al darrer parcial els nostres jugadors van saber controlar perfectament el partit ampliant encara més la diferència al marcador amb el 15 a 8 final. I els darrers 3 gols van ser d’Alberto Barroso, Fynn Schütze i Kanstantsin Averka.

Parcials: 4-2, 4-4, 4-1, 3-1
Golejadors: amb 4 Alberto Barroso, amb 3 Blai Ballarach, amb 2 Oscar Asensio, Gus Van Ijperen i Kanstantsin Averka i amb 1 Fynn Schütze i Jan Pérez

La final serà amb el CN Atlètic-Barceloneta.