A LA FINAL AMB EL ZODIAC CN ATLÈTIC-BARCELONETA

Avui dissabte s’han jugat les dues semifinals. Dos partits molt interessants amb dos favorits a priori però, com sempre, s’han de jugar i al final veure si salta la sorpresa.
La primera semifinal ha estat el duel entre els dos equips de la Barceloneta: el Zodial CN Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona segon i quart a la lliga respectivament.
El partit ha començat amb una gran lluita entre els dos equips on ha destacat la bona defensa del CNB, en especial del seu porter Mario Lloret, però en canvi la millor efectivitat davant de porta de l’Atlètic-Barceloneta ha fet que el primer parcial hagi acabat 3 gols per sobre (4-1) i augmentés en més al descans (7-2).
Aquest marcador posava les coses molt difícils als jugadors del CNB però no han baixat els braços i s’ha emportat el tercer parcial per 4 gols a 5 (11-7). Quatre gols eren molts però encara quedava el darrer parcial però l’equip mariner ha estat molt efectiu i amb tres gols consecutius tancaven definitivament el partit (14-7) a 4’20 i, apartit d’aquí, 1 gol dels cenebistes per 2 dels mariners deixaven el marcador final de 16 gols a 8.

Parcials: 4-1, 3-1, 4-5, 5-1

La segona semifinal ha enfrontat als maresmencs del CN Mataró amb el nostre equip.
El partit ha tingut dues parts clarament difereciades. Els dos primers parcials han estat molt igualats i, tot i que al primer parcial els nostres jugadors s’ha posar dos gols per davant (1-3). Al segon parcial els mataronins han estat més efectius i han marcat l’únic gol del parcial i s’han posat aun sol gol al descans (2-3).
A la represa però els nostres jugadors han aconseguit controlar el partit i ampliar en tres gols la diferència al final del tercer parcial (4-8) que permetia afrontar amb tranquilitat el darrer parcial. I ha continuat així ampliant encara més la diferència fins els 7 gols finals. El marcador final ha estat de 5 gols a 12.

Parcials: 1-3, 1-0, 2-5, 1-4
Golejadors: amb 3 gols Bernat Sanahuja, amb 2 Kanstantsin Averka i Pep Bonet i amb 1 Gerard Gil, Francisco Valera, Lluc Bertran, Sergi Cabanas i Dusan Banicevic.

I demà la gran final amb el rival més difícil.
Pel nostre Club serà la novena final i portem 3 títols i davant un Atlètic-Barceloneta rei de Copes amb 17 títols.

Molta sort equip!!