A LA FINAL!!!

De nou un partit marcat per la igualtat, tot i que als primers instants del partit ha esta el Medi el que ha agafat un avantage de 2 gols a 6’40 (2-0), però les nostres jugadores han sabut reaccionar i 5’22 ja havien acinseguit empatar a 2. A partir d’aquí s’alternen els gols i tanquen el primer parcial amb empat a 4.
El segon parcial comença amb molta efectivitat del nostre equip i han aconseguit marxar de 2 gols (7-5).
A la represa les nostres jugadores han apretat en atac i defensa i han augmentat la diferència fins a 3 gols (9-6). I el darrer parcial ha començat amb un nou gol a favor del nostre equip que pujava la diferència als 4 gols (10-6) a 7’17 que posava molt de cara el partit.
I tot anat rodat fins a 3’01 pel final en què l’ambient s’ha enrarit amb 2 targetes vermelles per la nostra banqueta per l’entrenador i delegat per protestar, i les de Sants han aconseguit dos gols consecutius i s’han posat 10 a 8 però quedaven 38 segons i ja no quedava temps, però encara al final amb el temps a 0 els àrbitres encara ensenyarien 2 targetes vermelles una per una jugadora de cada equip.
L’objectiu s’havia aconseguir: jugar la final!!

Parcials: 4-4, 3-1, 2-1, 1-2
Golejadores: amb 4 gols Judith Forca, amb 2 Brigitta Games i Nona Pérez i amb 1 Mati Ortiz i Catharina Van der Sloot.

El primer partit serà dimecres davant del CN Mataró a la nostra piscina Finetwork Aquàtics a les 20.30 hores. Us hi esperem a tot@s l’equip us necessita. El CN Mataró va imposar-se, clarament per 2 victòries a zero (11-10 i 8-14) davant del CN Terrassa.