9 PALISTES DEL CN SABADELL, CLASSIFICATS PER AL TORNEIG ESTATAL

UN TÍTOL, DOS SUBCAMPIONATS I UN QUART LLOC AL CLASSIFICATORI

El CN Sabadell ha aconseguit classificar 9 palistes per al Torneig Estatal de tennis de taula que se celebrarà el mes de març. En una temporada on no hi ha repesca i totes les places es jugaven al Torneig Classificatori Català celebrat aquests dies a Bàscara (Girona), el Club ha assolit uns resultats excepcionals a terres gironines, on a més de la classificació, ha aconseguit un títol, dos subcampionats, un quart lloc, i cinc jugadors en els quarts de final. Tot plegat amb la presència com a entrenadors d’Alex Bocanegra, Sergi Bocanegra i Ignasi Weisz, que van poder ajudar a tots els jugadors en cadascun dels partits que van jugar i que una vegada més van fer una feina excepcional.

Luca Khidasheli i Joan Barberà Soler, en infantil, Fran Serrano i Quim Barberà, en aleví, Karen Yang, en benjamí, Marc Ferruz i Sergi Bocanegra, en sub-21, i Cristina Hernández i Vanesa Peláez, en Veterans femení, han obtingut la desitjada plaça per a competir a l’Estatal, que segons ha anunciat la Federació Andalusa, es jugarà a Jaen.

A més dels bitllets i les places aconseguides, Luca Khidasheli ha estat brillant campió en la categoria infantil. En els quarts de final, Khidasheli va eliminar el seu company al CN Sabadell Joan Barberà Soler. Un any més, en aleví ja va passar, el sorteig ha volgut que es trobessin a quarts de final. I Aniol Font ha arribat al quadre final quedant-se a dos partits de l’Estatal en un any on la categoria infantil ha passat de dos a tres anys i Font és de primer any.

Subcampionat per a Marc Ferruz en el Classificatori sub-21 i quart lloc per a Sergi Bocanegra en aquesta categoria. També medalla com a subcampiona en Veterans femení per a Cristina Hernández, que en els quarts de final va eliminat a la també palista del CN Sabadell Vanesa Peláez.

En aleví masculí, Fran Serrano i Quim Barberà van arribar als quarts de final cedint contra els finalistes del torneig. Serrano i Barberà són alevins de primer any i estaran a l’Estatal. I a les portes i mai millor dit s’ha quedat el palista del CN Sabadell Owen Yang. Hi havia 11 places i ha acabat 12è després de fer un gran torneig tenint serioses opcions. Ara és el primer reserva per anar a l’Estatal.

I en benjamí femení, té plaça per a l’Estatal Karen Yang, quartfinalista a Bàscara. Yang és prebenjamí de primer any.

A més, també han jugat l’Estatal lluitant tot el que van poder i més els benjamins Josep Vila i Alejandro Aguilera, la aleví Martina Mata, la infantil Marta Aguilera, els infantils Jordi Ruíz, Biel Alarcón i Jordi Sala, el juvenil David Duran i el sub-21 Màrius Menéndez. Un nou i important aprenentatge per a tots ells.