7 DELS 9 EQUIPS FEDERATS DEL CLUB EN POSICIONS D’ASCENS O DE FASE D’ASCENS

El primer equip masculí del Club Natació Sabadell és líder del grup tres de Primera Nacional masculina i està a una victòria o bé una derrota del Lluïsos de Gràcia de certificar la classificació matemàtica per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor. L’equip femení de Primera del Club és segon a la classificació i en la darrera concentració haurà de certificar la plaça de privilegi per jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor.

El segon equip masculí que juga a Tercera Nacional és segon a la classificació i depèn de si mateix per jugar la fase d’ascens a Segona Nacional.

A la Lliga Territorial, l’equip de Preferent està a la part alta, és quart, lluitant per accedir a les places que donen dret a jugar la fase d’ascens. El Segona A és líder, té a tocar l’ascens, però vol lluitar pel doble ascens i pujar dues categories. El mateix amb el CNS “A” de Segona B, que està a punt de certificar l’ascens de categoria. I el CNS “B” de Segona B lluita per salvar-se.

I també busquen un doble ascens els dos equips de Veterans, que van camí de garantir-se l’ascens a Segona A i que en el play-off final lluitaran per pujar a Primera.

Totes les competicions de Lliga entrenen en la recta final de la Lliga regular. Un cop finalitzin les fases de grups, es jugaran les fases d’ascens o els play-off d’ascens.