6 hores de waterpolo al Club

Aquest dissabte es faran les 6 hores de waterpolo. L’activitat es realitzarà a la piscina de Can Llong a partir de les 15h i els partits seguiran els horaris que s’establiran en calendari. Es tracta d’una competició lúdica en la que participaran els waterpolistes de les diferents categories del Club, repartits en 8 equips i amb un sistema en el que els equips estaran dividits en 2 grups de 4 equips i jugaran una lligueta entre ells. Posteriorment es realitzaran els creuaments entre els dos grups per obtenir una classificació del 1r al 8è.
A les 17:30h de la tarda els waterpolistes més petits del Club (categoria benjamí) tindran també el seu espai per a jugar un partit un partit i posteriorment farem una xocolatada.
A les 22h, un cop finalitzada l’activitat esportiva es realitzarà un sopar d’inici de temporada al restaurant del Club al que poden assistir els esportistes, familiars i amics que hi vulguin participar. El sopar consistirà en una pica-pica a la terrassa de la piscina exterior. D’aquesta manera, pares, mare, tècnics, esportistes de base i primers equips podran compartir taula en un esdeveniment familiar en l’àmbit del club.