Volei juvenil del Club

Juvenil B Lliga escolar
Jornada 6: AMPA Col·legi Sagrada Família A – CNS Juvenil B escolar 3-1

El resultat ho diu tot. En general l’equip no va estar pel que havia d’estar. Semblava que a estones la cosa s’animava però no van ser capaces de jugar com saben. No ens podem ensorrar en que el partit està perdut, hem d’aprendre dels errors. Hem de continuar treballant dur, esforçant-nos-hi al màxim als entrenos per sortir al camp a demostrar que ho podem fer mil cops millor

Juvenil B Lliga federada –
Jornada 9: CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona – CNS Juvenil  federat B 1-3

El diumenge passat dia 13 el juvenil B del CNS va jugar contra Sant Pere i Sant Pau en el pavelló de Tarragona, victòria del CNS per 3-1. El primer set el vàrem perdre per molt poc, al principi del partit estàvem sense actitut i ens vàrem quedar punts per sota però al mig del set vam començar a lluitar i a empatar però finalment vam perdre. El segon set el vàrem guanyar de bastant, perquè el vàrem començar amb molts punts de diferència. En tercer el vàrem lluitar fins a 27 punts molt igualat tot ell. I l’últim, també, lluitat fins al final.

Va ser un partit intens, els punts duraven molt perquè erem equips molt igualats, seguirem lluitant així. Al final del partit el Sant Pere ens va convidar a coca, una dolça forma d’acabar un partit per recordar que l’esport és més que competir

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.