Èxit de participants a la 1ª jornada Tecnificació de natació adaptada al CAR

Aquest dissabte 12 de desembre es va celebrar al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, la 1ª tecnificació de natació adaptada d’aquesta temporada, amb un gran èxit de participació per part d’esportistes i tècnics.

La sessió va començar amb una xerrada per part dels tècnics als esportistes i familiars convocats, després de la mateixa, es va realizar treball físic al gimnàs on es va valorar els coneixements a l’hora d’escalfar i es van donar unes pautas a seguir, on també es va aprofitar l’experiència de l’Oscar Salguero i la Núria Marqués que van dirigir part de la sessió davant dels miralls, perquè tots siguin més conscients de com fan els moviments, s’anaven describin constantement per facilitar l’aprenentage de tots els integrants. Després es va seguir amb treball tècnic de crol, esquena i braça, i els seus respectius viratges, acabant amb habilitats per grups i tornada a la calma en el jacuzzi.

Va ser una jornada portada per en Xavi Cenzano, Roger Cruañas i Coordinada pel Jaume Marcé amb la col.laboració del Jesús Collado. L’organització de les Jornades de Tecnificació de Natació van a càrrec de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), i de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCEC).