CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN

Les instal·lacions del CN Terrassa seran la seu del Campionat de Catalunya Absolut Open que, en aquesta edició, s’ha avançat a abans de Nadal per motius de calendari.

De divendres a diumenge els nedadors absoluts catalans participaran en un campionat en 3 jornades amb eliminatòries i finals. Al matí les sessions començaran a les 9.30 i a les tardes a les 17.00 hores (divendres i dissabte) i a les 16.30 hores diumenge.

Per part nostre participarem amb un total de 35 nedadors (17 nois i 18 noies).

– Categoria masculina: A. Miranda, A. Marina, A. Cabello, A. Castejón, A. Magnet, A. Martínez, J.J. Martín, O. Fàbregas, A. Wildeboer, J. Casanovas, E. Garcia, A. Mataró, P. Pedrosa, P. Curtu, S. Espinar, J. Allande i M. Vivas.

– Categoria femenina: S. Pallarés, M. Peris, E. Villaécija, L. Perea, M. Perea, M. Alcaide, A. Escribano, M. Borrella, J. Ignacio, C. Pérez, A. Vilaregut, J. Romero, M. Valls, N. Garcia, M. Romero, N. Villanúa, M. Castro i L. Rodríguez.

Podreu seguir els resultats al següent enllaç.

Fotografia: Piscina del CN Terrassa (gbarquitectes.com)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.