Victòries dels sèniors de bàsquet del Club

Després de l’aturada pel pont de Desembre, els dos equips sèniors del Club sembla que han recuperat la punteria de cara a cistella ateses les dues bones victòries assolides per ambdós conjunts.

D’una banda les noies rebien, després de dos derrotes seguides, a un CN Terrassa que amenaçava amb poder obrir escletxa respecte a les sabadellenques. No obstant les de Quim Gómez van sortir molt endollades en atac i, tot i no fer una gran feina en defensa, van encomanar-se a l’encert exterior (6 triples abans del descans), per dur la iniciativa i arribar a la mitja part per davant (40-26). A la represa el matx es va refredar i a tots dos equips els costava anotar però en aquesta dinàmica les nedadores es van moure amb intel·ligència i van gestionar la seva renda fins al definitiu 61-48.

Aquesta setmana, compromís d’alt nivell de l’equip sabadellenc que viatja a Girona, diumenge a les 12.30, per enfrontar-se a un GEIEG que compta amb el mateix balanç que les nostres (7-4), i que suposa el darrer partit abans de les vacances de Nadal.

El sènior masculí, per la seva banda, va superar el CB Cornellà ‘B’ a domicili, en un partit en que els nostres van apel·lar a una primera part molt sòlida que va permetre els de Ricard Tomàs escapar-se fins a superar la vintena de punts al descans del partit. Amb aquesta renda, els nostres es van relaxar i van permetre els del Baix Llobregat anar retallant diferències progressivament fins a col·locar-se en un perillós 62-70, a manca de 7 minuts per jugar-se. Amb el partit ajustat, els nostres vam tornar a prèmer l’accelerador per signar un demolidor parcial de de 6-20, que va deixar el partit vist per sentència amb resultat final de 68-90.

Abans de l’aturada nadalenca els nostres registren un balanç formidable de 11-1 i rebran a Les Naus el CB Prat (4-8) dissabte a les 17.45.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.