Emma Garcia convocada per l’equip nacional júnior de sincro

Emma Garcia Garcia (99), nedadora júnior de natació sincronitzada i estudiant de 1er de batxillerat de l’escola Santa Clara, ha estat convocada per la RFEN per formar part de l’equip nacional en una concentració. Es tracta de la primera concentració de la temporada 15/16!

Els propers dies 20,21,22 i 23 de desembre l’Emma es trobarà amb les 15 millors nedadores de la seva categoria a nivell nacional. D’aquest grup de nedadores, només 12 seran les que en pocs mesos formaran la selecció nacional júnior en els campionat del món i d’Europa d’aquesta categoria.

Desitjant que això sigui l’inici d’una molt bona temporada, esperem que la Emma aprofiti al màxim aquesta experiència que s’ha guanyat amb tant d’esforç i dedicació, juntament amb les seves companyes i entrenadores, en el seu dia a dia entrenant exclusivament en el club en les últimes temporades . És doncs, una fita molt important aconseguida tant per a ella com per la secció de sincro i en definitiva pel club.

Moltes felicitats i a per totes Emma!!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.