El sènior femení de volei perd a sant Cugat

DSV CV San Cugat 3 – CN Sabadell 2
25 – 17, 22 – 25, 20 – 25, 25 – 17 i 15 – 12

Com ja comença a ser habitual, al primer set les nostres van començar una mica descol·locades i el CV Sant Cugat se’l va endur sense problemes. El segon ja va ser una altra història, les sabadellenques es van centrar i van millorar el joc, van guanyar el set de principi a fi.

El tercer set va ser una còpia del segon, les nostres amb una actitud molt bona i un bon joc, van tornar a imposar-se al marcador, tot semblava que les noies del Sabadell s’endurien el partit. El quart set va començar molt igualat al marcador, això va durar fins l’empat a 15, a partir d’aquell moment vàrem perdre la concentració i el CV Sant Cugat es va imposar clarament.

Al darrer set, les sabadellenques van començar dominant el marcador però el millor joc de les noies de Sant Cugat es va acabar imposant.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.