Torneigs de bàsquet del cap de setmana

Els equips infantil ‘A’ i mini ‘A’ femenins, participaran un any més al torneig Top Bàsquet que organitza el C.E. Escola Pia Sabadell, els propers 5, 6 i 7 de desembre a diferents instal·lacions de la ciutat.

D’una banda l’infantil ‘A’ disputarà els seus partits al flamant Pavelló Nord en ‘el grup de la mort’, enquadrat davant el gran favorit Femení Maresme i amb altres equips de molt bon nivell com són Cerdanyola, Unicaja Málaga i Cornellà. El sistema de competició d’aquesta categoria ha volgut que només el primer classificat de la fase prèvia passi a la final.

El mini ‘A’ per la seva banda, jugarà els seus partits de la fase prèvia al pavelló de l’Escola Pia i s’enfrontarà a Granollers, Easo de Donosti i Barça CBS amb l’objectiu d’assolir una de les dues primeres places per tal de disputar les semifinals del torneig.

Cal recordar que la participació les dues darreres temporades ha deixat bones classificacions pel Club com la 3ª posició en l’edició del 2.014 i el títol de campions l’any 2.013 ambdues en categoria mini femenina.

Estrena a Parets

L’infantil ‘B’ també prendrà part a un torneig aquest cap de setmana, en concret al Torneig Vila de Parets de orientat per jugadores preinfantils (nascudes al 2.003). Els rivals en la fase de grups han estat el Torrente (València), CEJ Hospitalet i CB Mollet. A partir de la classificació de la fase de grups els 2 millors passen a les eliminatòries pel títol (1-8) i els altres passen a lluitar per les places 9 a 16 a partir de diumenge.

 

INFANTIL ‘A’ FEMENÍ: Tots els partits es celebraran al Pavelló del Nord (Ronda Collsalarca 4).

MINI ‘A’ FEMENÍ: Tots els partits (a excepció de la final) es disputaran al Pavelló de l’Escola Pia (c/Garcilaso 98)

INFANTIL ‘B’ FEMENÍ: Tots els partits es disputaran al Pavelló Municipal d’Esports (Av. Francesc Macià s/n de Parets del Vallès)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.