Guanya el masculí i perd el sènior femení

Freda tarda a Les Naus, no només quant a temperatura, sino quant a joc. Per sort, no tot van ser males notícies, el sènior masculí va obtenir una nova victòria en un derbi comarcal davant el CB Nou Badia en un partit marcat per les baixes dels dos conjunts i on la punteria dels nostres va estar lluny de la seva versió habitual. De fet, i després d’intercanvis en el domini del marcador, els visitants van amenaçar amb trencar el partit a la segona part del partit amb un bàsquet més efectiu que el dels nois de Ricard Tomàs, força desencertat. Tot i això els nedadors van saber patir i aixecar el desavantatge des d’una molt bon defensa posant el 72-69. El desencert des del punt de personal va donar l’opció als de Badia del Vallès empatar el partit, amb una darrera posessió però el destí va voler que la victòria es quedés a casa. Amb aquest resultat el sènior masculí segueix en 2a posició del seu grup de 1a Catalana, amb un excel·lent balanç de 10-1 i marxa de Pont amb bones sensacions.

El sènior femení, per la seva banda, va tornar a caure per segona jornada consecutiva davant un Lluisos de Gràcia que va dominar el partit d’inici a final degut a la manca d’idees i regularitat de les noies de Quim Gómez, molt desencertades de cara a cistella i amb moltes pilotes perdudes en la seva estadística. Les barcelonines van amenaçar amb trencar el partit en un parell d’ocasions, arribant a escapar-se de 18 punts al tercer període, però la reacció de les sabadellenques va arribar amb una millora defensiva i va posar el partit en situació de màxima igualtat. Però a l’hora de la veritat, novament males decisions i poca contundència defensiva van deixar el definitiu 43-51 que deixa al nostre equip amb un balanç de 6-4 en una lliga terriblement igualada.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.