FONS I ÈSTILS MÀSTER DE RÈCORD

Aquest dissabte 28 de novembre s’ha celebrat el 19è Fons i Estils Màster de Natació a les instal·lacions de Can Llong amb un total de 162 participants. La secció màster del Club ha participat amb 40 nedadors/es, on han debutat Mireia Gómez, Anahí Castilla, Laura Payà, Jaume Prada, Ernest Aguilar, Quim Gasch, Sandra Rodríguez i Ana Romero. En la prova de 4x200m lliures mixtes s’han batut dos rècords d’Espanya: el primer a caure ha sigut pel quartet compost per X.Torrens, A.Port, E.Trens i L.Balbuena en la categoría +200, i el segon ha estat el +280 compost per J.Capell, D.Font, Y.Delgado i J.Farrés. També el relleu de .R.López, D.Molas, J.Jou y P.Murillo han establert nou rècord de Catalunya en la categoria +240.

Molt bona actuació dels nostres veterans a casa.

Fotografia: Equip dels Màsters del Club

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.