Derrota de l’aleví masculí de volei

CN SABADELL 0
CV SANT BOI 5

Un partit increïble on les fotografies no poden descriure l’intensitat del match. En un inici impactant, i polvoritzant els rècords obtinguts fins ara. Al primer set, l’ equip ha estat a prop de la victòria amb un resultat de 17/15 . El segon set han pagat l’ esforç fet,obtenint un resultat de 15/05. Però tot seguit, en el tercer set s’ ha vist de nou l’ ímpetu desmesurat d’uns jugadors que cada cop més
veuen reflectit l’ esforç d’ un joc col·lectiu, que progressa dia a dia. Un resultat genial de 15/13. En el quart set novament l’ esforç ha passat factura però el cinquè set…increïble hem tornat a remuntar
amb un 15/11 . Caldria destacar les accions brillants dels components
més joves en Jan i en Martí, que en cada partit milloren. I ja per
últim i per resumir-ho , ja estem més a prop de la victòria del nostre
gran equip dels Mississipis!!!!!!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.