Doble victòria davant del Sant Andreu

L’equip masculí i femení de waterpolo del Club han guanyat aquest cap de setmana els seus compromisos davant del CN Sant Andreu. Les que ho van tenir més complicat van ser les de Nani Guiu, que van guanyar 13 a 12, amb un últim gol de Jennifer Pareja sobre la botzina final. Malgrat això, les del Club segueixen líders invictes de la competició.

Els nois ho van tenir millor i es van imposar per 11 a 7 després de fer un molt bon partit, i després d’un últim parcial de 4 a 1 que va deixar el partit sentenciat. Amb aquesta victòria, els de Chava Gómez segueixen en la segona posició a quatre punts de l’Altètic Barceloneta.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.