La Sincro preparada pel darrer campionat de l’any

Durant aquesta setmana les esportistes Clara Balaguer (01), Emma garcia (99) i Paula Martínez (00) han realitzat els darrers entrenaments per preparar el Campionat d’Espanya de figures, que es disputa aquest cap de setmana a la piscina M-86 de Madrid.

El Club competirà en categoria infantil, el dissabte a la tarda amb la nedadora més jove, la Clara, i les tres ho faran a l’endemà en categoria júnior.

Un cop més el Club és present en tots els campionats nacionals, això ja es una gran fita!! Un cop sabudes les figures toca competir, apretar cames, estirar les puntes i controlar el cos!! A per totes noies!!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.