Sort dispar pels sèniors del Club

El sènior masculí es va refer de la darrera derrota a mans del Gavà, i va oferir una gran imatge en la seva victòria davant l’Sferic de Terrassa amb un inapelable triomf per 81-61, en el retorn del base Jordi Vilavella al que havia estat el seu equip fins la temporada passada.

La defensa va ser la clau de la contundència en el triomf dels de Ricard Tomàs, que van arribar a signar un màxim avantatge a la primera meitat de 32-8. A la represa, el monòleg nedador va seguir fins a assolir un demolidor 78-46 a menys de 7 minuts per finalitzar el partit. Va ser aleshores quan la relaxació va envair els locals que van veure com els egarencs maquillaven el marcador, però sense massa efecte fins a la botzina final. Amb aquest triomf el primer equip masculí segueix en segona posició amb un excel·lent balanç de 9-1.

Aquesta setmana nou derbi comarcal a Les Naus ja que ens visita el CB Nou Badia que té a diversos jugadors ex del Club com són Marc Vintró, Roger Barnusell, Adri Sánchez, Juanjo Lázaro i el tècnic Cristóbal Lindo. Un partit molt especial que es disputarà dissabte a les 19.30.

Sènior femení

El sènior femení va tornar a jugar un mal partit per segona jornada consecutiva, però en aquesta ocasió la sort no va estar de la seva banda i va cedir davant un Vedruna Gràcia que només havia guanyat un partit fins a la data. Les de Quim Gómez van estar molt desencertades en atac, fallant númerosos llençaments sota la cistella i mai van dur la iniciativa davant un conjunt barceloní, que mica en mica es va anar apoderant del rtiemde partit. En dues ocasions les sabadellenques van aconseguir igualar el partit després de perdre de prop de 10 punts, però a la tercera ocasió no va haver-hi resposta i es va acabar perdent per un clar 64-54.

Oportunitat perduda, doncs, per marcar distàncies respecte els perseguidors que havien caigut derrotats aquesta jornada i nou compromís dissabte a les 17.45 davant un Lluisos de Gràcia necessitat de victòries (3-4) que segur que no ho posa gens fàcil.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.