Resultats dels equips base de volei

Juvenil B Lliga escolar
– Jornada 4: AEE Institut Gorgs A – CNS Juvenil B escolar 3-1

El juvenil escolar va jugar contra d’Institut Gorgs amb un primer set bastant bo i lluitat, en el qual van guanyar fent un bon joc de defensa i contraatac. El segon set ho van passat malament, un camp amb vent i sol en contra, un joc amb molt ordre, un set bastant lluitat però no vam tenir la mateixa sort que en l’anterior i el van perdre. En el tercer van tenir bastants errors de recepció i defensa, això i no estar atentes va fer que el perdéssin. El quart va ser una falta d’actitud i ganes de lluitar per les pilotes, amb bastants errors en tot.

Juvenil B Lliga federada
– Jornada 7: FS Castellar – CNS Juvenil B 3-1

El juvenil B van jugar contra el Castellar i va perdre 1 a 3. Van començar jugant sense ganes i al tercer set es van posar les piles, tot i així al quart va tornar a passar el mateix que al dos primers i van perdre. La recepció va fallar bastant, ja que quedàvem encallades en algun saque de l’altre equip. El pitjor de tot va ser el quart set, que quan per fi aconseguíen el sac el fallàven a la primera i el perdíen de nou. En fi, ara toca oblidar aquest partit, tornar a entrenar fort i el pròxim millorar aquest errors i sobretot posar-li ganes.

Aleví masculí

DSV CV SANT CUGAT  – CN SABADELL
15 – 7, 15 – 3, 15 – 1, 15 – 1 i 15 – 9

Tot i la derrota, els petits jugadors del Club comencen a donar detalls de bona qualitat i malgrat perdre els cinc sets, a molts d’ells es va veure la progressió que tenen dia rere dia.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.