CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT D’HIVERN

De divendres a diumenge es disputarà a les instal·lacions del CN Santa Olaya de Gijón la 59a edició del Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern.

Com en els darrers anys la competició es disputarà en tres dies i amb el sistema contra rellotge. Això fa que els nedadors no es puguin refiar i hagin de competir cada prova a un altíssim nivell.

En total es desplaçaran a la ciutat asturiana 26 nedadors (15 nois i 11 noies) sent així, empatat amb el Real Canoe, el Club amb més representació. L’equip presenta un equilibri entre experiència i joventut i, amb els darrers resultats podem esperar una bona lluita per part dels nostres nedadors i nedadores.

Els nostres representants seran:

  • Categoria femenina: Sandra Pallarès, Mercedes Peris, Erika Villaécija, Mireia Perea, Maria Alcaide, Ariadna Escribano, Marta Borrella, Judit Ignacio, Marina Castro, Laura Rodríguez i Fátima Gallardo
  • Categoria masculina: Konrad Czerniak, Alberto Miranda, Alan Cabello, Álex Castejón, Martín A. Melconian, Marc Sánchez, Miguel Durán, Aschwin Wildeboer, Joan Casanovas, Pablo Pedrosa, Pau Curtu, Jofre Allande, Aitor Martínez. Alejandro García i Marc Vivas

Els horaris de competició seran divendres i dissabte a les 9.30 i 17.00 hores i diumenge a les 9.30 i 16.30 hores.

A la web de la Real Federación Espanyola es podrà seguir en directe en streaming i els resultats al web.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.