La sincro enceta nova temporada

El passat dissabte, l’equip aleví de la secció de sincronitzada va encetar la temporada participant en la primera lliga de figures a la Residència Joaquim Blume.

Van realitzar les dues figures obligatòries de la categoria: Cama de Ballet i Barracuda. En general les sensacions varen ser molt positives i van reforçar el bon treball que està fent l’equip aquest inici de temporada. Cal destacar el quart lloc de Laura Carpio, quedant primera de l’any 2005, el setè lloc de Zulay Len i l’onzè lloc de Claudia Ballero.

El mateix dissabte, una mica més d’hora les nedadores infantils participaven a la seva segona jornada de la lliga de figures, realitzant aquesta vegada les figures del grup 3: Albatross mig gir i Cua de peix lateral. Malgrat haver de matinar bastant, van fer una molt bona competició en la que destaca el tretzè lloc de la nedadora Clara Balaguer, i el vint i quatrè de l’Abeba Julian (cinquena del 2003), que encapçala el gran paper que estan fent les set nedadores de primer any, que aquesta temporada s’inicien en la categoria.

D’altra banda el divendres, 20, les nedadores juniors participaven en la seva segona jornada de la lliga. Una sessió intensa amb presència d’àrbitres internacionals, molt exigents en l’execució i precisió d’un element de la figura Ibis, com tirabuix 720 graus, que les nostres esportistes van executar amb solidesa. Emma Garcia  va acabar en setena posició i la Paula Martinez la número 19 de la classificació final.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.