El sènior femení de volei derrota al Rubí

CN Sabadell 3 – Ferrolan Vólei Rubí 2
23 – 25, 25 – 13, 25 – 23, 17 – 25 i 15 – 11

Al primer set les nostres no van aconseguir mantenir la regularitat necessària i al final el Rubí es va imposar. El segon set va ser molt diferent, el CN Sabadell va sortir molt endollat i es va imposar clarament. El tercer set va ser molt igualat, encara que es veia que les sabadellenques el guanyarien i al final  va ser així. Al quart set les nostres es van descentrar i el Rubí se’l va endur des del principi al final.Al cinquè set van tornar a fer un bon joc i el van guanyar sense problemes. Volem desitjar una ràpida recuperació a la nostra jugadora Nerea Montori que es va lesionar al quart set.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.