Sort desigual pels sèniors de bàsquet

El sènior femení va obtenir una victòria pràcticament sobre la botzina a l’imposar-se per 50-49 al Safa Claror en un duel gris que les visitants van controlar durant prop de 35 minuts. El partit va començar amb les de Quim Gómez marcant el ritme ofensiu però mica en mica la solidesa defensiva visitant i el desencert local van capgirar el resultat fins al punt de que al descans el marcador registrava un preocupant 24-32. A la represa el partit va entrar en una situació de tira i arronsa que només es va trencar als darrers dos minuts quan un parcial de 10-1 va trencar el partit del costat nedador. Un bàsquet d’Aixa Soumah a manca de dos segons va posar a les sabadellenques per davant i les jugadores del Safa encara van tenir un tir que va estar a punt d’entrar i que els hi hagués donat la victòria.

Amb aquest triomf el primer equip femení del Club segueix a la zona alta amb un balanç de 6-2 i es desplaça diumenge a les 17.45 a la pista del Vedruna Gràcia.

El sènior masculí, després de 8 jornades invicte, va cedir davant el Gavà a la localitat del Baix Llobregat en un partit en que la defensa del conjunt de Ricard Tomàs no va poder aturar l’allau anotador del conjunt local. La primera part es va mantenir igualada amb intercanvi de bàsquets i sense un dominador clar però a la represa va ser el conjunt blaugrana el que va agafar les regnes del partit amb un parcial de 25-11 que va evidenciar el gran nivell d’encert dels de Gavà que a partir d’aquí van anar cap a dalt fins al definitiu 92-80.

Tot i la desfeta el sènior masculí segueix amb un balanç de 8-1 i ocupa en solitari la 2a plaça abans de rebre dissabte a Les Naus a les 17.45 a un Sferic de Terrassa que ocupa la zona mitja-baixa de la classificació.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.