Victòria del sènior femení de volei

CV Premià de Dalt 2 – CN Sabadell 3

25 – 15, 24 – 26, 19 – 25, 26 – 24 i 8 – 15

L’equip del Club va començar el partit bastant desordenat i el primer set se’ns va escapar de forma clara. Al segon set les nostres van començar a jugar millor i el van lluitar molt. Es va guanyar el set de forma ajustada però amb autoritat. El tercer set va ser una continuació del final del primer i les sabadellenques es van imposar amb claredat.

Al quart set vam començar molt bé i fins al punt 23 teniem avantatge al marcador però al final les del Natació els nervis van fer que el Premià s’endugués el set. Al cinquè set les nostres estaven molt concentrades i van guanyar amb autoritat.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.