CATEGORIES: IL·LUSIÓ I UNA MICA DE TOT

Us oferim un breu repàs dels partits de l’aleví masculí i del juvenil B femení d’aquest cap de setmana.

Aleví masculí: CNS 0 – CV Olot 5

Aquest cap de setmana hem rebut la visita al nostra camp el Club Volei Olot que ha presentat un equip mixta.
Bona sortida començant a puntuar i gaudint d’un joc més organitzat, per part del CN Sabadell, però que no ha estat suficient per aconseguir una victòria. Tot i encarar cada set amb una actitud molt positiva i amb un esforç constant de remuntar, els dos primers sets s’han pogut anotar més punts i a partir del tercer set els ha costat més i han anat disminuint les possibilitats de mantenir o superar la mitja que solen fer. Del que si són capaços de mantenir sempre, els nostres encara primerencs jugadors, és l’esperit de millora en cada recepció, col·locació i saques que se’ls presenta. Reflexant complicitat en cada mirada i gest amb el seu entrenador, incondicional motor de motivació, els nostres alevins han anat intentant trobar el seu lloc al camp. Cal que perdin la por a cridar i demanar : Meva!! Però alerta, perquè així que ho facin seran imparables. Només acabem de començar. Endavant, Missisipi Team!!!

Partit 7/11/2015 Juvenil B Lliga escolar:
Va ser un bon partit en general, en alguns sets quan arribàvem als últims punts, fèiem el que volíem, estavem desordenades i no sabíem que fer. Però ha estat bastant ben jugat per ser el primer partit en la lliga escolar.  (Natàlia Pérez)

Partit 8/11/2015 Juvenil B Lliga federada:
Aquest diumenge les jugadores del Juvenil B del CNS es van desplaçar fins a Molins de Rei a les 8 del matí amb més ganes que mai de demostrar el que valen i guanyar el seu primer partit, però els saques tensos i la falta de desplaçament de les nostres jugadores va fer que el primer set el perdessin; en el segon set les jugadores es van mantenir organitzades i el van guanyar; tot i així els dos restants van tornar a ser una còpia del primer acabant el partir amb un resultat de 3-1. Tot i haver perdut, les nostres jugadores no perden la força i els ànims de seguir lluitant i al final arribar al punt culminant. Com fa la dita: A poc a poc i amb bona lletra. FORÇA!!!!! (Natàlia Gandoy)

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.