FORTALESA A CASA I A FORA

Jornada de demostració de fortalesa per part dels primers equips de la secció de bàsquet una nova jornada a les seves competicions de 1a Catalana.

L’equip masculí segueix invicte (8-0) i va passar per sobre d’un Riera Cornellà que fins al descans va poder aguntar el frenètic ritme encistellador dels nois de Ricard Tomàs (49-40). Mantenir, però, aquest ritme d’encert semblava molt complicat pels del Baix Llobregat que, efectivament, es van esfondrar a la represa amb un parcial de 26-9 i van acabar cedint per un clar 95-66 que serveix als nostres per agafar bones sensacions de cara al complicat compromís d’aquest cap de setmana (dissabte 18.00) davant el Gavà lluny de Les Naus.

Les noies, per la seva banda, van desplaçar-se fins a Barcelona per enfrontar-se a un Ipsi que volia atrapar a les nostres en la classificació però que, una vegada va començar el partit, poca cosa van poder fer davant la sortida en tromba de les noies de Quim Gómez que van agafar ràpid una clara renda (0-14) que aniria en augment progressivament fins al definitiu 47-71 i que suposa la 4a plaça per les nostres abans de rebre dissabte a les 17.45 a un incòmode Safa Claror que ocupa la zona mitja de la clasificació

Fotografia: un moment del joc de l’equip femení.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.