7 DE 7 PELS NOIS. FATÍDIC DARRER QUART PER LES NOIES

El sènior masculí segueix intractable i no va donar lloc a la sorpresa en la seva visita a la pista del cuer Navàs a qui va acabar vencent en un partit desigual per 61-88 que evidencia el gran estat de forma dels nois de Ricard Tomàs que rebran aquest dissabte a les 17.45 a un Riera Cornellà necessitat de victòries (1-6) a Les Naus.
D’altra banda les noies van veure trencada la seva sèrie de 4 victòries consecutives a mans d’un Tordera invicte i que va imposar la seva llei prop de l’anella en un partit que va transcórrer força igualat en els primers 30 minuts tot i que les visitants van dur la iniciativa fins que el matx es va trencar al darrer període (52-69). Dissabte a les 19.15 les de Quim Gómez es desplacen a la pista de l’Ipsi barceloní.

Fotografia: Un moment del partit dels nois. (©Ignacio López)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.