NOVA VICTÒRIA I MÉS LÍDERS

Nova victòria dels de Diego Blanco que els fan més líders amb 6 victòries de 6 partits jugats.
L’equip de Reus va ser més incòmode del que reflecteix el marcador final, ja que fins entrada la segona part no es va sentenciar el partit. El club es presentava amb les baixes de Oscar Campa, Àlex Borrego i Pep Girvent els 3 per lesió.
Primera part on el ritme el va marcar el Club i van ser Jaume en el minut 14 al segon pal en una assistència de Lozano i Marc Garcia quan només faltaven 19 segons pel descans que posaven en avantatge al quadre nedador i es mostrava la superioritat d’un quadre reusenc que no va inquietar la porteria local.
A la represa els visitants van posar una mica més de ritme i així varen aconseguir retallar distancies 2-1 i continuaren dominant el partit en aquests minuts inicials, però 3 gols quasi consecutius del Club , dos gols de Lozano i un altre de Pau, resultaren definitius per resoldre el partit.
El Reus va optar de fer servir la tàctica del porter-jugador quan encara faltaven mes de 10 minuts i van aconseguir retallar la distancia amb el 5-2 de penal. A partir d´aquí els nois de Diego Blanco ja van controlar més la situació i en dues contres, Pau i Lozano de nou feien el 6è i el 7è gols. En els instants finals en un gol llunyà els visitants van reduir el marcador fins el 7-3 definitiu.
Diumenge vinent partit clau al camp del segon classificat el Futsal Restaurant Lo Cargol de Lleida.

Foto:  Jaume Figueras l’autor del primer gol.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.