DOBLE VICTÒRIA I SEGUIM LÍDERS

La doble victòria als partits d’avui ens permet seguir líders en ambdues categories. En els dos casos s’han complert les previsions amb un partit de tràmit en noies i un derbi complicat en nois.

En noies ha estat un partit fàcil com així ha estat i el resultat ha estat un contundent 7-34.

Parcials: 1-4, 3-8, 0-10 i 3-12. Golejadores: Mati Ortiz (1), Anni Espar (4), Lídia Casado (1), Colleen M. O’Donell (1), Jennifer Pareja (5), Marina Cordobés (2), Maica Garcia (2), Pilar Peña (8), Clara Espar (7), Olga Domènech (1) i Judth Forca (2).

En el partit dels nois el derbi ha estat molt més igualat i el Terrassa ho ha posat complicat sobretot al final del primer quart quan s’han posat 4-2 i han aguantat fins al final del tercer quart amb un 7-7 i un darrer quart clar pels nostres interessos (1-4) que ha portat al 8-11 definitiu.

Parcials: 4-2, 1-2, 2-3 i 1-4. Golejadors: Sergi Cabanas (1), Vicente Matoso (1), Miguel Hernando (1), Marc Soler (3), Lalo López Escribano (1), Borjan Fenoy (1) i Eric Marsal (3).

Els propers partits seran:

– Categoria masculina: dimecres 4 de novembre a les 20.45 hores amb el CE Mediterrani a Can Llong i dissabte dia 7 a Pamplona amb el WP Navarra a les 19.30 hores.

– Categoria femenina: dissabte dia 7 a les 11.00 hores a Can Llong davant del CN Madrid Moscardó.

Fotografia: Marc Soler un dels destacats del partit d’avui (www.radiosabadell.fm)

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.