VICTORIA I LIDERAT

La victòria en una de les pistes a priori més complicades de la competició, enfront el tercer classificat que dona el liderat en solitari de l´equip entrenat de Diego Blanco .L´equip va sortir molt fort desde el primer minut i ja en el minut 6 el marcador reflectia un 0-4 amb 3 gols de Pep Girvent, i un de Cinto. L´equip nedador era molt superior, pero els locals varen marcar el primer gol, pero de nou Cinto posava el 1-5 al descans.

La segona Part començava bé i Cinto amb una assistència cap a Marc Garcia feia que és plantes davant del porter i aconseguia l’1-6. La presió local després d´una mica de relaxament dels nois del Club feia que reduïssin el marcador en el 2-6 , contestat de nou per un gol del capità Jordi Lozano que marcava el 7è. Reacció local, 3 gols en 3 minuts i encara quedava quasi la meitat de la segona part, on el Club va disposar de varies ocasions clares pero no es va marcar, finalment el 6-7 a falta de dos minuts va posar en incertesa el resultat final que ja no es va moure.

El Club és líder després de fer el plè. 5 victories en 5 partits.

C.N.Sabadell : Salvador , Cintu , Pau , Lozano, Pep , Garcia , Jaume , Peramos ,Huguet , Torras i Adrian.

A la foto Pep Girvent un dels protagonistes

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.