RECONEIXEMENT SECCIONS DE SEC

Seguint amb els actes iniciats des de començament de temporada amb els treballadors i les seccions d’aigua dissabte passat es va fer a les instal·lacions del carrer Montcada l’homenatge corresponent a les seccions de sec.

Així es va fer un homenatge als primers equips dels següents esports: Atletisme, Aikido, Bàsquet, Esquaix i Pàdel, Frontó, Futbet, Futbol Sala, Petanca, Tennis Taula, Triatló i Voleibol. A més es va destacar la tasca dels presidents i dels secretaris d’aquestes seccions i es va fer un reconeixement especial al triatleta Miquel Blanchart per les seves actuacions internacionals i, en especial a Hawaii i al Campionat d’Europa.

També s’ha de destacar l’èxit l’equip de Futbet Honvet Orriols que la temporada passada va guanyar els cinc títols en joc: Lligues d’Hivern i Estiu, Copa Morral, 24 Hores i Supercopa un fet que mai abans s’havia produït.

Fotografia de familia amb tots els participants al sopar (J.Peláez/CNS)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.