COLÍDERS!!

El coliderat acompanya als nostres dos primers equips de bàsquet després de 5 i 6 jornades disputades (femení i masculí respectivament). Aquesta setmana, però, la manera de mantenir-se al més alt de la classificació va ser diferent.
A Les Naus arribava dissabte a la tarda un Almeda invicte i el nostre sènior masculí l’esperava amb moltes ganes ja que qui perdés estrenava el seu caseller de derrotes. La primera meitat va ser un constant intercanvi de cistelles i no hi havia un clar dominador del matx però a partir de l’equador del partit els de Ricard Tomàs es van començar a endollar i a base de treball van agafar una renda de 10 punts que seria la que acabaria marcant el signe del partit. A final de partit dues discutides tècniques assenyalades en contra van fer posar en alerta als sabadellencs però el seu bon treball col•lectiu va permetre marxar una jornada més invictes i amb un convincent triomf al sarró (85-75).
Dissabte a les 19.15 els nostres visiten la pista del cuer Navàs que encara no coneix la victòria.
El sènior femení, per la seva banda, va superar el Palamós a domicili amb certa comoditat, sobretot després del descans, i va aconseguir el seu quart triomf consecutiu. Les de Quim Gómez van trigar minuts en entrar al partit però una vegada van controlar el rebot i van imposar el seu ritme defensiu van fer que les de l’Empordà llencessin la tovallola al no conèixer la victòria una jornada més.
Dissabte a les 17.45 arriba el Tordera a Les Naus, un dels equips teòricament més potents de la categoria que encara no coneix la derrota tot i dur un partit menys disputat (4-0).

Fotografia: Equip Sènior masculí (CNS)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.