PLUJA DE PUNTS I VICTÒRIES PELS SÈNIORS

Aquest cap de setmana ha estat caracteritzat per l’alta anotació dels equips sèniors que, d’altra banda, s’han pogut endur dos complicats compromisos.
El primer equip masculí va treure una nova victòria i segueix líder invicte de 1a Catalana (5-0) després d’imposar-se en un recital ofensiu al CB Ripollet a domicili (90-95). Els de Ricard Tomàs van dominar en molts moments de la primera meitat arribant-se a escapar per 20 punts de diferència en el que semblava seria el primer partit còmode de lliga pels nostres però res més lluny de la realitat ja que els ripolletencs van signar un parcial demolidor que va donar-li la volta al partit (88-83). Un cop més, la qualitat de la nostra plantilla i uns nervis d’acer van permetre sortir airosos d’aquesta situació i un parcial de 2-12 en menys de tres minuts va acabar dictant sentència.
Amb 41 punts (6 triples) Jonathan Ramírez va ser el més destacat dels nostres a Ripollet abans de rebre aquest dissabte a Les Naus (17.45) a un altre dels equips invictes com és l’Almeda de Cornellà. Duel d’alta tensió!
Les noies, per la seva banda, van haver de suar de valent la samarreta una setmana més davant d’un Boet Mataró que arribava invicte a Les Naus i que va començar molt fort amb un 9-19 de sortida. El demolidor encert des de la línia de triple (12 per les visitants) va marcar un partit en que les de Quim Gómez van anar per darrere prop de 35 minuts. Només l’augment de la intensitat defensiva als moments importants del partit i el bon encert des de la línia de tirs lliures van permetre a les sabadellenques tenir opcions i en aquest context dos bàsquets seguits, de Diao i Fontanals, van acabar decantant un sofert triomf pel nostre bàndol que ja es col·loca amb un 3-1 de balanç a la zona alta.
Judit Mayor amb 26 punts i Aixa Soumah amb 18 i 11 rebots van ser les més destacades en la victòria com a locals abans del desplaçament diumenge a les 16.00 a la pista d’un Palamós que no coneix la victòria a 1a Catalana.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.