GRANS RESULTATS DELS NOSTRES ATLETES A LA CURSA

El domini de l’atletisme sabadellenc es va veure reflexat en totes les categories de la Cursa de 10 Km d’ahir. Així a la categoria juvenil femenina Berta Garcia (CNS) 2a , en júniors Jennifer Baeza (Runners Sabadell) 2a , a les Sènior 1: Susana Ruiz (CNS) 1a , a Sénior 2: Victoria Asensio (Slop.cat) 1a, Dolores Martin ( Runners ) 2a i en veteranes : Carme Reyes (JAS) 1a. Pel que fa a la categoria masculina : en Juvenile, Kevin Molina (JAS) 1r, Ferran Sort (CNS) 2n i Marc Cruz (CNS) 3r, en Júniors : Angel Garcia-Casillas (CNS) 1r , Antoni Lara (CNS) 2n, en els Sèniors : Enric Altayo (CNS) 1r i Lluís Garcia (Slop.cat) 3ºr; a Veterans 1 : Josep Givent (Domingo Catalán) 1r .

Els primers socis del Club Natació Sabadell en categoria masculina van ser Enric Basallote (guanyador masculí) i en fèmines Esther Domingo (segona classificada).

Les premiacions van acabar amb un homenatge als 3 ex-presidents de la secció d’Atletisme que han contribuït durant aquestes 25 edicions. Se’ls hi va fer entrega d’unes plaques d’agraïment a: Jaume Prunera , Àngel Viñeta i Rafael Bernardo, i l’actual president de la secció d’atletisme: Luis Molina.

Moltes felicitats a tots i totes!!

Fotografia: José Basallote

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.