LA PRIMERA SÒCIA DEL CLUB HA FET CENT ANYS

Aquest dijous els president del Club, Miquel Torres va fer entrega d’un ram de flors i un detall commemoratiu a Montserrat Retana, que ha arribat als 100 anys d’edat i que va ser la primera sòcia que va tenir el Club. Actualment està a la Residència del Vallès on, juntament amb altres companyes, gaudeix d’una bona salut tot i la seva avançada edat.

La Montserrat Retana va néixer el 20 d’agost de 1915 al carrer de les Tres Creus i la seva vida semblava predestinada a tenir relació amb el Club ja que quan tenia 48 hores de vida a la Bassa de Ca la Paula tenia lloc el Primer Festival de Natació i un partit de Waterpolo a Sabadell.

Segons ella es va fer sòcia el 1929, però que abans ja s’havia banyat a la piscina del carrer de Lacy. El que si que queda clar és que, d’acord amb la informació que disposa l’arxiu, la Montserrat va entrar de sòcia entre l’any 1929 i el 1932 ja que en aquest darrer any ja tenim constància de la seva condició de sòcia.

Moltíssimes felicitats!!

Fotografia: Moment en què la Sra. Montserrat Retana rep un detall i un ram de flors de mans del president Sr. Miquel Torres (CNS)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.