PATINT I GUANYANT FORA DE CASA

El sènior femení va acumular la segona victòria consecutiva i primera lluny de casa a la pista d’un Sant Andreu Natzaret que arribava invicte a la cita a Badalona. Les noies de Quim Gómez, que van anar a remolc durant tota la primera meitat (33-27), van començar a entonar-se al tercer període aconseguint igualar el matx a 36 en un període amb molts pocs punts. Al període decisiu l’encert de llarga distància va conduir a les nostres cap a un sofert triomf que podria haver sigut més còmode si s’hagués tingut més punteria des del tir lliure. Finalment, però, 54-58 i una nova victòria que deixa al conjunt nedador amb un balanç de 2-1 a l’espera de rebre dissabte a les 17.45 a Les Naus al vigent líder invicte, el Boet Mataró.
Nova victòria del primer equip masculí que segueix comptant els partits per victòries. En aquest cas els de Ricard Tomàs van tenir el privilegi de jugar en un escenari magnífic com és el Nou Congost manresà que va acollir a una Salle Manresa que va aprofitar l’ocasió per presentar els seus equips en societat. Els nedadors, en un ambient festiu, van arribar al descans dins el partit (34-31) però a la represa van imposar la seva qualitat en atac per escapar-se fins a un clar 46-60 que semblava marcar el final del partit. Mancava per jugar un darrer període en que els sabadellencs es van relaxar i això va ser aprofitat pels del Bages per entrar novament dins el partit amb un parcial de 27-17 que va ajustar el matx novament tot i que en aquests moments més compromesos els nostres van funcionar i van vèncer per 73-77. Diumenge a la tarda (17.30) toca visitar la complicada pista del CB Ripollet (2-2).

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.