VICTÒRIA IMPORTANT AL CAMP DEL CFS RUBÍ

Important victòria dels de Diego Blanco a la difícil pista d’un rival complicat con el CFS Rubí. Una victoria que permet posar a la classificació 3 victòries de 3 partits.

El partit va ser poc vistós i molt igualat, però el millor ofici dels nedadors va fer que la victòria vingués cap a Sabadell. El màxim responsable de la victoria va ser un inexpugnable Salva que va deixar la porteria a 0, després de fer mes de mitja dotzena d’intervencions de molt de mèrit. A la primera part els gols d´Alex Borrego i d´Adri aplanaven el camí cap a la victoria, sentenciat  amb un tercer gol de Cintu ja a les minuts finals del partit. Un pas més cap a la fita d’intentar assolir l’ascens aquesta temporada.

 

Fotografia: el capità Jordi Lozano

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.