Jornada rodona pels sèniors

Tres de tres pel sènior masculí que segueix imparable en aquest inici de temporada a 1a Catalana. Els de Ricard Tomàs, però, com a les jornades precedents, va haver de patir anant per darrere en el marcador durant molts minuts a la complicada pista del CB Vilatorrada. De fet, els sabadellencs van entrar al darrer període amb un advers 68-60 que semblava decantar el triomf del costat dels del Bages però els nostres van posar la directa i en una recta final terriblement encertada van acabar emportant-se la victòria per un ajustat 84-88 que ens deixa líders invictes empatats amb Escola Pia Sabadell i Almeda.
Aquesta setmana toca tornar a viatjar a terres bagenques per medir-se a La Salle Manresa diumenge a les 17.00.
El sènior femení, per la seva banda, no va fallar en la seva primera actuació a Les Naus i va superar a la UE Sant Cugat per 60-51 en un partit en que les de Quim Gómez van estar per davant durant els 40 minuts. Tot i les baixes i les faltes del joc interior nedador, les sabadellenques van aconseguir marxar per 15 punts a l’equador del tercer període però les visitants van donar guerra fins a posar-se a un sol punt (47-46) a inicis del darrer període, moment en que les locals van jugar bons minuts tant en atac com en defensa que van acabar sent decisius per aconseguir la primera victòria del curs.
Dissabte a les 17.45 desplaçament a la pista d’un Sant Andreu Natzaret de Badalona que no coneix la derrota (2-0).

Fotografia: equip femení

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.