HOMENATGE ALS ESPORTISTES DE LES SECCIONS D’AIGUA

El passat dissabte el Club va fer un acte íntim d’homenatge i reconeixement dels esportistes i professionals dels Esports d’Aigua.

D’una banda es van homenatjar els esportistes que han obtingut resultatst internacionals rellevants: Ona Carbonell, Konrad Czerniak, Dagmar Genee, Melissa Seidemann, Judit Ignacio, Joan Casanovas, Laura Rodríguez, Judith Forca, Marina Cordobés, Borja Fenoy, Sergi Cabanas, Marina Castro, Ariadna Escribano, Ester Núñez, Alice Franco, Oscar Salguero, Gemma Mengual, Paula Klamburg, Erika Villaécija, Lara Grangeon i Marc Vivas.

També es va fer un reconeixement els equips i professionals d’aquestes seccions. També es va fer un reconeixement especial a tres esportistes que es van retirar havent competit sempre amb el Club i que són l’Olaf Wildeboer, Clàudia Dasca i Àlex Sánchez.
Finalment es va fer un reconeixement especial a l’equip femení de waterpolo campió de la Supercopa d’Europa del 2014 i l’entrenador Nani Guiu.
Moltes felicitats a tots!!

Fotografia: Fotografia de tots els premiats (Juanma Peláez/CNS)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.