RENOVACIÓ DE LA MAQUINÀRIA CARDIOVASCULAR DEL CLUB

Durant la primera quinzena d’octubre, seguint amb el procés de millora d’instal·lacions i serveis, es procedirà a renovar la maquinària de treball cardiovascular del Club, tant de les instal·lacions del carrer Montcada com de les instal·lacions de Can Llong.
Així el Club incorporarà més de 60 màquines Precor, empresa líder a nivell mundial, entre El·líptiques, Cintes, Bicicletes horitzontals i verticals, rem i steps. I d’entre aquestes destaca la AMT 835 que és una màquina de pas variable que pot servir tant com un step com una el·líptica.
Les màquines es repartiran de la següent manera: 25 a les instal·lacions del carrer Montcada i 38 a Can Llong.
Aquesta inversió ens permetrà augmentar el nombre de màquines d’última generació i, per tant, seguir millorant la nostra oferta.
Fotografia: Màquina AMT Model 835 (Precor)

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.