EUROLLIGA: DERROTA PER TANCAR LA PARTICIPACIÓ

Massa diferència davant d’un Oradea que des de l’inici ha sortit molt fort a pel partit i s’ha mostrat molt segur durant el partit.

No obstant cal destacar l’actitud i la lluita dels nostres jugadors que han demostrat que el grup era molt igualtat i els dos classificats s’hauran decidit per la sort en moments determinats, ja que els dos primers partits s’han decidit per un sol gol jugant dos bons partits. Cal que ens quedem amb aquesta idea.

Pel que fa al partit d’avui val a dir que s’ha decidit als dos primers parcials. Com hem dit la sortida forta de l’Oradea l’ha permès arribar al primer quart amb un 3-1 i continuant amb força han aconseguit arribar al descans amb un contundent 8-3 que feia molt difícil la remuntada. A la segona part tot i millorar una mica no ha pogut guanyar cap parcial i així s’ha arribat al 13 a 6.

Un moment del partit on semblava que podia canviar una mica ha estat amb el 3-1 quan el José M. Motos ha aturat un penal però no ha estat així i en el 1’12” per acabar el primer parcial el marcador no s’ha mogut.

Parcials: 3-1, 5-2, 2-1 i 3-2

Golejadors de l’equip: Jesse Koopman (2), Vicente Matoso (1), Marc Soler (1), Borja Fenoy (1) i Víctor Cabanas (1)

La propera cita serà la Supercopa d’Espanya en el nou format de final a sis els dies 24 al 26 de setembre.

Fotografia: Equip masculí del Club desplaçat a Verona

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.