L’INFANTIL A TRIOMFA A LES FASES

Els nostres equips infantils femenins van disputar al llarg de gairebé tota la semana les fases d’accés a Nivell ‘A’ (màxima categoria catalana) i per la que portaven preparant-se des d’inicis del mes de juny.

L’infantil ‘A’ va assolir la fita de classificar-se de manera contundent en imposar-se a tots els seus rivals per amplis marges i han aconseguit quedar primeres del grup 2 i jugaran aquesta tempora al Nivell A. En canvi l’infantil ‘B’ no va tenir tanta sort i amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes ha deixat a les nostres jugadores de primer any amb la mel als llavis però amb una temporada per davant per seguir creixent individual i col·lectivament.

Més informació: http://basquetcnsabadell.blogspot.com.es/

Fotografia: Infantil A femení del Club / basquetcnsabadell.blogspot.com.es

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.