EUROLLIGA MASCULINA: SORTEIG FASE PRÈVIA

La LEN ha fet públic el resultat del sorteig de la Fase Prèvia de l’Eurolliga Masculina i val a dir que amb el canvi de normativa i el grup resultant no hem estat massa de sort.

Enguany només els dos primers classificats de cada grup passen a la següent fase i, per decidir qui jugarà l’Eurolliga i qui la Copa LEN, es disputa una eliminatòria entre un primer de grup i un segon d’un altre grup. El guanyador d’aquesta eliminatòria participarà a l’Eurolliga i el perdedor disputarà la Copa LEN.

Pel que fa al sorteig els nostres jugadors es jugaran el passi a Itàlia en un grup complicat. En concret es tracta del grup G a Busto Arsizio del 18 al 20 de setembre i amb els següents equips: l’italià BMP Sport Management de Verona, el romanès de l’Oradea i el montenegrí Jadran Carine Herceg Novi.

Molta sort!!