CAPRI-NAPOLI: D. BLAUM PRIMER I E. NÚÑEZ TERCERA

Gran darrera jornada del Gran Prix FINA 2015 (Copa del Món d’Aigües Obertes) amb un extraordinari Damian Blaum que s’ha imposat al final alternant el primer i segon lloc de la cursa, però gairebé la major part en segon lloc.

Per la seva part l’Esther anava alternant el segon i tercer lloc i al final ha arribat tercera només superada per l’italiana Alice Franco (nedadora del Club amb llicència catalana i Sotscampiona de Catalunya d’Aigües Obertes a Banyoles) i per l’argentina Pilar Geijo.

A la classificació final del Grad Prix l’Esther Núñez ha estat tercera.

Fotografia: Damián Blaum amb el Trofeu de Campió

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.