CAP DE SETMANA INTENS DE TRIATLÓ

Aquest cap de setmana s’han disputat vàries proves de triatló en les que hem tingut, com sempre una gran representació.

Al Triatló d’Altafulla Campionat d’Espanya Grups d’Edat (Tarragona) els nostres representants van ser Julio Cervantes, Abel Moreno, Carlos Moreno, Carles Sabater, Enric Basallote i Juan Carlos Garcia.
A les terres de Lleida es va disputar el Triatló B de Balaguer amb la presència de J. Manel Torralba, Artur Cunyat, Carlos Ramiro, Andreu Huizinga, Manuel Bodego, Xavi Gallardo, Joan Carrasco, David Amor, Josep Colomé, J. Manuel Sillero, Carol Aparicio i Lisa Cockburn. En categoria masculina ho van fer molt bé i van aconseguir el tercer lloc per equips i en categoria femenina van tornar a demostrar el seu coratge i valentia. Lisa Cockburn va tornar a fer podi en categoria V2 guanyant en aquesta categoria.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.