C. MÓN JÚNIOR: VIVAS I CASANOVAS A LA FINAL DEL 4×200

Bona jornada d’eliminatòries amb la participació de tres dels quatre nedadors del Club.

La primera nedadora a nedar ha estat la Laura Rodríguez als 400 Lliures i ha quedar quinzena amb un temps de 4:17.87 a dos segons de la final. La llàstima és que amb la seva marca hagués estat finalista.

La gran notícia venia després amb les eliminatòries del relleu del 4×200 Lliures masculins, amb la presència dels nedadors Marc Vivas i Joan Casanovas, en què han aconseguit la segona millor marca 7:24.15 just per darrera d’Austràlia però amb molt poca diferència amb els Estats Units, Brasil, Rússia i Canadà per tant es preveu una final molt disputada.

La final del 4×200 Lliures es nedarà a les 13.35 hores (hora d’aquí)

Fotografia: Piscina de competició (rfen.es)

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.