CAMP. ESPANYA INFANTIL: DE DEMÀ A DIJOUS A CAN LLONG

De demà fins dijous les Piscines Carles Ibars (Can Llong) acullen els 37ns Campionats d’Espanya Infantils d’Estiu on s’hi espera la participació d’un total de 869 nedadors (388 nois i 481 noies) i 248 clubs.

Pel que fa al nostre equip serà el segon en participació. Estarem representats per 18 nenadors (8 nois i 10 noies).

La competició s’organitza en eliminatòries pel matí i finals per la tarda i els horaris seran: 9.30 hores als matins i 17.30 hores les tardes de dilluns, dimarts i dimecres i a les 16.45 hores dijous.

Si voleu seguir els resultats premeu aquí.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.