FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT: BRONZE PER COMENÇAR

Les dues nedadores del Club han debutat a l’edició d’enguany de les FOJE i ha estat una gran notícia la medalla de bronze de l’Ariadna Escribano als 200 Papallona i s’esperava una mica més de la Marta Borrella als 400 Estils.

L’Ariadna ha marcat la segona marca a les eliminatòries del matí (2:18.09) i medalla de bronze a la tarda (2:17.24) rebaixant dues vegades la seva millor marca amb una baixa de més de tres segons ja que la seva millor marca era de 2:20.43 del Campionat d’Espanya Infantil d’Hivern a Cadis el dia 1 de març d’aquest any. Senzillament impresionant.

La Marta ha estat desena als 400 Estils amb un temps de 5:06.49.

Demà l’Ariadna torna a la competició amb la disputa dels 800 Lliures.

Fotografia: Pòdium dels 200 Papallona amb l’Ariadna.